Batuhan kontrolden geçti

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir kulüpte forma giymeyen Batuhan Karadeniz'i geçe geç saatlerde Trabzon'a getirirken sabah saatlerinde ise Yıldızlıgüven Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geç

Batuhan kontrolden geçti


Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir kulüpte forma giymeyen Batuhan Karadeniz'i geçe geç saatlerde Trabzon'a getirirken sabah saatlerinde ise Yıldızlıgüven Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirdi.
Geçtiğimiz sezon başında Eskişehirspor’dan Beşiktaş’a kiralık olarak transfer olan ve siyah-beyazlı kulüple devre arası yollarını ayıran Batuhan, Trabzonspor’la transfer görüşmelerine başladı. Bonservisi elinde bulunan oyuncunun Karadeniz ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin Batuhan Karadeniz'e maç başı ve gol primi ağırlıklı sözleşme sunduğu, oyuncunun da buna olumlu baktığı öğrenildi. Transferde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması halinde Trabzonspor Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzalayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler