Batuhan, Alex'e el öptürdü

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, kendisine selam veren Batuhan Karadeniz'in elini öpüp alnına koyunca kahkahalar koptu. F.Bahçe Kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Batuhan Karadeniz’in elini öptü! İki oyuncu bir restoranda karşılaşırken, Samba

Batuhan, Alex'e el öptürdü

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, kendisine selam veren Batuhan Karadeniz'in elini öpüp alnına koyunca kahkahalar koptu.

 

F.Bahçe Kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Batuhan Karadeniz’in elini öptü! İki oyuncu bir restoranda karşılaşırken, Sambacı’nın beklenmeyen anda yaptığı bu Türk usülü şaka etraftakilerinde de kahkahalara boğulmasına neden oldu.

 

Batuhan, hafta sonu restoranda yan yana geldiği Alex’e selam verdi ve elini uzattı. 35 yaşındaki Brezilyalı yıldız ise muziplik yapıp 21 yaşındaki oyuncunun elini öptü ve alnına koydu.

 

Alex’in bu hareketine hem Batuhan hem de çevredekiler kahkahalar ile gülerken, iki futbolcu sonrasında ise kısa bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor