Basketbol'un başına Demirel geldi

 Turgay Demirel yeniden Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. 1992 yılında bu göreve gelen Turgay Demirel, 4 yıl daha başkanlık koltuğunda oturacak. Turgay Demirel, seçimde kullanılan 172 oyun 105'ini alarak yeniden başkan seçildi. Ligin 4

Basketbol'un başına Demirel geldi

 

Turgay Demirel yeniden Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. 1992 yılında bu göreve gelen Turgay Demirel, 4 yıl daha başkanlık koltuğunda oturacak.
 
Turgay Demirel, seçimde kullanılan 172 oyun 105'ini alarak yeniden başkan seçildi.
 
Ligin 4 büyük kulübü Fenerbahçe Ülker, Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu Efes'in Ali Doğan'ı desteklemesine rağmen, Turgay Demirel 6. kez Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçildi.
 
DEMİREL: HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Turgay Demirel yaptığı açıklamada "Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Şu an salonda olmamasına rağmen diğer başkan adayına da teşekkür ederim" dedi.
 
İŞTE TURGAY DEMİREL'İN LİSTESİ:
Yönetim Kurulu Asil üyeler: Ahmet Ağırman, Kemal Akar, Alper Arıkoğlu, Firuz Bağlıkaya, Tolga Egemen, Dinçer Çetintaş, Erol Ertan, Hüsnü Karagözoğlu, Mehmet Küçük, Atilla Kurama, Julide Sonat, Akın Suel, Ali Osman Tobay, Kamil Uzun
 
Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Cüneyt Olgaç, İsmail Uslu, 3 üye Spor Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor