Basketbol’de neler oluyor

 Trabzonspor basketbol takımında Coach Halil Üner’in istifasının ardından yeni hoca arayışları yoğun bir şekilde sürüyor . Yönetim basketbol takımının yeni Coach’ını  belirlemek için bir ok isimle görüşmesini sürdürüyor Trabzonspor basketbol takımının Coa

Basketbol’de neler oluyor

 Trabzonspor basketbol takımında Coach Halil Üner’in istifasının ardından yeni hoca arayışları yoğun bir şekilde sürüyor . Yönetim basketbol takımının yeni Coach’ını  belirlemek için bir ok isimle görüşmesini sürdürüyor Trabzonspor basketbol takımının Coachı’nın istifa etmesinin ardından gözler  Üner ile birlikte görev yapan eski Fenerbahçeli menejer  Cömert Küce’ ye çevrildi.

MENEJER KÜCE NEDEN TRABZON’DA

Trabzonspor’da basketbol takımının menejeri Cömert Küce’nin de Halil Üner’in istifasının ardından halen görevde kalması kafaları karıştırdı. 1999-2002 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve göreve getirilmesi tartışma yaratan Trabzonspor basketbol takımı menejeri Küce’nin  Coach  Üner’in istifasına rağmen  Basketbol takımında ki görevinde kalması rahatsızlık yarattı

Küce’nin Trabzonspor basketbol takımında yaptığı görevi  Trabzon’da  yapabilecek  bir çok isim varken Fenerbahçeli bir ismin halen Trabzonspor’da menejer olarak görev yapmasına ise bir anlam verilemedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor