Basketbolda kritik hafta

Trabzonspor Basketbol Takımı, bu hafta Olin Edirne’yle kendi sahasında sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Kendi sahasında Olin Edirne’yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken taraftarlara da Cumartesi (yarın)

Basketbolda kritik hafta

Trabzonspor Basketbol Takımı, bu hafta Olin Edirne’yle kendi sahasında sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. 

Kendi sahasında Olin Edirne’yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken taraftarlara da Cumartesi (yarın) saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşma için Hayri Gür Spor Salonu’nu doldurma çağrısında bulunuldu.

Trabzonspor Basketbol Takımı Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, ligin kendileri açısından en kritik haftasının bu hafta olacağını belirterek, “Geçtiğimiz hafta İzmir’de beklemediğimiz bir oyunla istemediğimiz bir yenilgi aldık.

Bu maçın telafisi için mutlaka Olin karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın bize vereceği destek büyüm önem taşımaktadır.

Onları her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler