Basketbolda kongre zamanı

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü önümüzdeki hafta kongreye gidecek. Olağan genel kurul için hazırlıkları yapılıyor Tek liste halinde yapılacağı düşünülen kongrede mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkan adayı olacak. Listesinde bir kaç değişikliğe gide

Basketbolda kongre zamanı
Trabzonspor MP Basketbol Kulübü önümüzdeki hafta kongreye gidecek. Olağan genel kurul için hazırlıkları yapılıyor Tek liste halinde yapılacağı düşünülen kongrede mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkan adayı olacak. Listesinde bir kaç değişikliğe gideceği öğrenilen Hopikoğlu’nun 3-5 tane yeni isim yeni listeye koyacağı ve bunlarında İstanbul kanadından olacağı konuşuluyor. Merak edilen kulüp borcunun ise 3-4 milyon lira civarında olduğu da gelen bilgiler arasında. Kongreye Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ne kadar müdahale edeceği ise merak konusu.
 
Mevcut listede Hacıosmanoğlu’na yakın isimlerin bir daha listeye girmeyeceği de söylenenler arasında. Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nün fahri kulüp başkanı Muharrem Usta’nın listede yer alan bazı isimlerle özellikle devam edilmesi yönünde görüş bildirdiği gelen bildiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor