Basketbolda kongre ertelendi

Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği’nin, 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul ikinci toplantısı 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat:12.00'a ertelendi. Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıkl

Basketbolda kongre ertelendi
Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği’nin, 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul ikinci toplantısı 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat:12.00'a ertelendi.
 
Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
Olağanüstü Genel Kurulumuz;  Yönetim Kurulu olarak halihazırda Beko 1.Lig’e çıkmış olan takımımızın finansmanı konusunda gerek Trabzonspor Yönetim Kurulu gerekse de muhtemel sponsorlar ile yaptığımız görüşmelerin sonuçlarını daha net olarak görmek istememiz, mevcut yönetim dışında başka aday bulunmaması, transfer döneminin başlamış olması sebepleriyle ertelenmiştir.
 
Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığımız görüşmelerde maddi konularda gereken desteğin verileceğinin belirtildiğini ifade etmek isteriz. Bununla birlikte kulübümüzün mevcut finansal koşulları altında Basketbol takımımız için ayrılabilecek bütçe konusunda tereddütlerimiz bulunmaktadır. Bu nedenle Yönetim Kurulumuz “İsim Hakkı” sponsorluğu başta olmak tüm sponsorluk fırsatları hakkında çeşitli kuruluşlarla sponsorluk görüşmelerine başlamıştır.
 
Birkaç hafta içerisinde tüm bu girişimlerin çok daha fazlasıyla netlik kazanmasını umuyoruz.  Olağanüstü Genel Kurulumuzu da bu net bilgiler ışığında yapmayı daha sağlıklı bulduğumuzu kongre üyelerimize ve kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.
 
TRABZONSPOR BASKETBOL KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler