Basket maçında renksiz galibiyet

Haber61 – Haber Merkezi – Rizespor eski yönetici, İstanbul Eski Milletvekili İsmail Sühan Özkan, görme engelli oğlu Selim ile  birlikte Beşiktaş – Telekom Basket karşılaşmasını izlemeye gitmesi Türkiye gündemine oturdu. Baba Sühan, görme engelli olan ve b

Basket maçında renksiz galibiyet

Haber61 – Haber Merkezi – Rizespor eski yönetici, İstanbul Eski Milletvekili İsmail Sühan Özkan, görme engelli oğlu Selim ile  birlikte Beşiktaş – Telekom Basket karşılaşmasını izlemeye gitmesi Türkiye gündemine oturdu. Baba Sühan, görme engelli olan ve basket maçını izleyemeyen oğluna karşılaşmayı anbean anlatması dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşma 75 – 59 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile bitti. Salondaki basketten çok baba Sühan’ın karşılaşmayı oğluna anlatması konuşuldu.

Oğlu ile sürekli olarak Beşiktaş’ın basket maçına geldiklerini anlatan baba Sühan, “ Biz her fırsat bulduğumuzda basket maçlarına geliyoruz oğlum ile. Bu maçları oğlum ile seyreterken hiçbir kısıtlamamız yok. Böyle her hafta buraya geliyor maçı izlerken, oğluma anlatırken birden herkese yakalandık. Aslında bizim Selim ile birlikte burada rutin olarak yapıyorduk. Evimizde yardımcı bir kadın vardı sürekli olarak Selim’e Beşiktaş’ı anlatırdı. Oğlumda öyle Beşiktaşlı oldu.”dedi.

Haber61 /  İstanbul 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler