Başkent mesaisi bugün başlıyor

Zirve savaşını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavililer'de Onur'un durumu moralleri bozarken, sakat ve cezalı oyuncuların yeniden takıma katılacak olması, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü.Beşiktaş karşılaşmasında cezalı duruma düşen ve Kasımpaşa

Başkent mesaisi bugün başlıyor

Zirve savaşını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavililer'de Onur'un durumu moralleri bozarken, sakat ve cezalı oyuncuların yeniden takıma katılacak olması, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü.

Beşiktaş karşılaşmasında cezalı duruma düşen ve Kasımpaşa karşılaşmasında takımı yalnız bırakan Serkan Balcı ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra sakatlığı artık tamamen düzelen Egemen Korkmaz ile Engin Baytar’ın, Gençlerbirliği maçında forma giymesi bekleniyor. Dünü izinli olarak geçiren Karadeniz temsilcisinde Başkent ekibiyle deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarının bugün başlayacağı ifade edildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in çalışma öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapacağı, son maçtaki doğruları ve yanlışları masaya yatıracağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler