Başkanlar arasında buzlar eridi

Kayserispor ile Trabzonspor yöneticileri arasında iki günden beri tam bir dostluk ilişkisi gerçekleşti. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile 16 bordo mavili yöneticiyi önce çiftlik evinde mangal partisinde, maç gü

Başkanlar arasında buzlar eridi

Kayserispor ile Trabzonspor yöneticileri arasında iki günden beri tam bir dostluk ilişkisi gerçekleşti. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile 16 bordo mavili yöneticiyi önce çiftlik evinde mangal partisinde, maç günü ise maçtan önce Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'nde yerel yemeklerle ağırladı. İki kulüp başkanı arasında Kulüpler Birliği seçiminde meydana gelen soğukluk böylece giderilmiş oldu.

Maç öncesi ısınma sırasında Kayserispor ve Trabzonspor tribünlerinden ''İki takım el ele, hep birlikte'' diye oyunculara tezahürat yaptılar. Trabzonspor konuk tribününden ''Kayseri'', Kayserispor tribünlerinden ise ''Trabzon hoş geldin'' tezahüratı yükseldi.

Kayserispor'da sakatlıkları süren Bobo, Simiç, Zurap Trabzonspor maçında yer almadı. Tecrübeli golcü Nobre ise yedek soyundu. Trabzonspor'da ise Colman ile Giray, sakatlıkları nedeniyle Kayseri deplasmanında takımlarında yer alamadı.

Kayserispor- Trabzonspor maçı öncesi A Milli Takım'da birlikte oynayan Kayserisporlu Sefa ile Salih'le Trabzonsporlu Aykut Demir yeşil çimler üzerinde koyu bir sohbet yaptı. Genç oyuncular daha sonra birbirlerine başarı dileyerek soyunma odasının yolunu tuttular.
Kayseri'de hava sıcaklığı 7 dereceye kadar inince, Kadir Has Stadı'nın tribünlerinin büyük bölümü boş kaldı. Trabzonspor konuk tribününde yaklaşık 400 kişilik bir taraftar, ''İngiltere-Trabzonsporlular'' ve ''Gurbetçi Gençler Kayseri'' pankartları açarak oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor