Başkanın rüyası gerçek oluyor

Son Hollanda maçıyla birlikte bu rüyası büyük ölçüde gerçeğe dönüştü.Trabzonspor'a seçildiği ilk günlerde spor kamuoyu ile hedeflerini paylaşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, en büyük dileklerinden birinin de milli oyuncu sayısıyla alakalı olduğunu söyl

Başkanın rüyası gerçek oluyor

Son Hollanda maçıyla birlikte bu rüyası büyük ölçüde gerçeğe dönüştü.

Trabzonspor'a seçildiği ilk günlerde spor kamuoyu ile hedeflerini paylaşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, en büyük dileklerinden birinin de milli oyuncu sayısıyla alakalı olduğunu söylemişti. Eski dönemleri örnek gösteren Bordo-Mavililer'in patronu, “Bir zamanlar milli takımın iskeleti Trabzonlular'dan oluşurdu. Şimdi bu sayının azalması üzücü” diyerek burukluğunu paylaşmıştı. Ancak özellikle son dönemde Şener'in bu milli takım hayali gerçeğe dönüştü. A Milli Takımımız'a Trabzonspor'dan 5 oyuncu çağrılırken, Serkan Balcı'nın da Ay Yıldızlı formayı hak ettiği tüm spor kamuoyu tarafından kabul gördü. Sadri Şener'in beklentisi, bu sayının ilerleyen dönemde azalmaması, hatta daha da artması.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler