Başkandan transfer açıklaması

Trabzonspor'daki transfer çıkmazı ile ilgili Trabzonspor Başkanı Sadri Şener açıklamalarda bulundu. Yabancı forvet ve stoper için çalışmalarını sürdüren ancak hazırlık kampına bu transferlerin yetişmemesi üzerine eleştiri alan Başkan Sadri Şener’in, trans

Başkandan transfer açıklaması

Trabzonspor'daki transfer çıkmazı ile ilgili Trabzonspor Başkanı Sadri Şener açıklamalarda bulundu.

 

Yabancı forvet ve stoper için çalışmalarını sürdüren ancak hazırlık kampına bu transferlerin yetişmemesi üzerine eleştiri alan Başkan Sadri Şener’in, transfer sezonu bitimine kadar en azından forvet oyuncusunu takıma kazandıracağını söyledi.

 

Bordo-mavili yöneticilerle yaptığı konuşmalarda transfer çalışmalarının sürdüğünü ancak ya futbolcunun ya da kulübünün istediği yüksek fiyatlar nedeniyle transferde ilerleme kaydedemediklerini vurgulayan Şener’in, “Videoton’u elememiz halinde UEFA’ya ikinci bir liste bildireceğiz. Bu arada da transferleri yetiştireceğiz.

 

Arkadaşlarımız transfer için yoğun bir çalışma içinde. Grup maçlarına yeni transferimizle başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor