Başkan'dan TFF'ye yakın markaj!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nu yakın markaja aldı.Daha önce 2010-2011 sezonu ile ilgili olarak birçok adım atan Fırtına’nın patronu, bu kez Adana’da yapılacak olan federasyon toplantısının sonucunu takip edecek. T

Başkan'dan TFF'ye yakın markaj!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nu yakın markaja aldı.

Daha önce 2010-2011 sezonu ile ilgili olarak birçok adım atan Fırtına’nın patronu, bu kez Adana’da yapılacak olan federasyon toplantısının sonucunu takip edecek. Toplantı saat 13.00'te başlayacak

TFF, bugün Adana'da yapacağı yönetim kurulu toplantısında Trabzonspor'un yaptığı UEFA kararları doğrultusunda 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk tescilinin iptal edilerek kupanın kendilerine verilmesine dair başvuruyu görüşerek bir karar verecek.

Trabzonspor'un 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda yaptığı başvuruyu daha önce 15'e karşı 13 oyla reddeden TFF'nin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tavrın nasıl olması gerektiğini UEFA'nın söylediğini belirtti. "Kimin şike yaptığı belli. Suç da belli suçlular da. Yani her şey ortada. Mağdur da belli" diyen Hacıosmanoğlu, "Verdikleri kararların yanlış olduğunu söyledik. Bu yanlışlığı UEFA da, CAS da tescilledi. Hiç kimse gözünü kapatamaz. Şike yapana cezası verilmeli, mağdura da hakları teslim edilmeli" dedi. Başvurunun reddedilmesi durumunda UEFA'nın zaten gereğini yapacağını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Biz de hem iç hukuk hem de dış hukuk haklarımızı kullanacağız. Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor