Başkan'dan şok sözler

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, "Önümüzdeki günlerde genel kurul kararı alacağız ve kesinlikle aday olmayacağım" dedi.Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, yönetim kurulunda aldıkları kararları açıkladı

Başkan'dan şok sözler

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, "Önümüzdeki günlerde genel kurul kararı alacağız ve kesinlikle aday olmayacağım" dedi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, yönetim kurulunda aldıkları kararları açıkladı.

Genel kurula gitme kararı aldıklarını ve ne zaman yapılacağını gelecek günlerde açıklayacaklarını belirten Kar, "Önümüzdeki günlerde genel kurul kararı alacağız ve kesinlikle aday olmayacağım. Çok yoruldum, çok yıprandım. Bunu da sonra  açıklayacağım. Ancak, genel kurul kararı alsak da genel kurula kadar olan süreçte kulübümüzü en iyi şekilde yöneteceğiz.  Yeni geleceklere tertemiz bir Samsunspor bırakacağız. Bize baskı yapılıyor gibi bir imaj var. Bize en ufak bir  baskı yok. Kimse de yapamaz. Ama şu iyi bilinsin, yine söylüyorum: ben kesinlikle yokum ama bu kulübü de sokağa  bırakmam. Bu takım 65 yılından beri ortada kalmamıştır" diye konuştu.

"Gelecek sezon 3 puanımız silinebilir"

Yönetim olarak başarılı olduklarını savunan Kar, şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ile 1 yıllık anlaşma yapmıştık, sözleşmesi sona erdi ve ayrıldı. Önümüzdeki günlerde ne olur karar vermedik. Adnan, Musa Aydın, Cemil, Ekigho, Serkan Çalık, Atilla'nın da sözleşmeleri sona erdi. Erdem Şen zaten 3 ay önce Gaziantepspor ile anlaştı ve takımdan ayrıldı. Erdem haricinde diğer oyuncularla görüşmeler yapacağız ve takımda kalmalarını sağlayacağız. Ancak kulübün giderlerinin yanı sıra ekstra giderler önümüze çıktı. Mesela Gekas'ın menajerine 160 bin avro ödememiz gerekiyor. Hem de acilen. Ödemezsek önce 3 puan, ardından küme düşme cezası var. Yine Akaki, Dejan, Pal Lazar bunlar ödemelerimiz var. Bunları halletmek lazım. Yerli oyuncularla anlaşma yoluna gidiliyor ama yabancılarla olmuyor. Geçen sezon Mustafa Kayabaşı ve Lokman Gör, bizi TFF'ye şikayet etti. Bu rakamlar çok yüksek onlarla anlaşma yolu bulabiliyoruz. Bu borçlar hep bizden önceki yönetime ait borçlar ve acil ödenmesi gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor