Başkandan FB taraftarına övgü!

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacakları maçı  değerlendiren Hacıosmanoğlu, sarı-lacivertli taraftarlardan övgüyle söz etti.Sahanın içinde gerginliğin olacağını düşünmediğini aktaran Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe'nin muhteşem tara

Başkandan FB taraftarına övgü!

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacakları maçı  değerlendiren Hacıosmanoğlu, sarı-lacivertli taraftarlardan övgüyle söz etti.

Sahanın içinde gerginliğin olacağını düşünmediğini aktaran Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe'nin muhteşem taraftarı her şeyi hak ediyor. O camiada mevcut başkanlarından çok daha fazla arkadaşım dostum var. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe yöneticileri benden daha yalnızdır. Kim hak ediyorsa o kazansın. Saha dışı manipülasyonla takımlara puan kazandırmak ahlaksızlığın önde gidenidir. 90 dakika centilmenlik içinde, kim daha iyi oynarsa Allah ona galibiyeti nasip etsin. İnşallah Fenerbahçe'yi uzun yıllar sonra deplasmanda yeneriz" ifadelerini kullandı.


Sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynadıkları maçı tribünde siyah-beyazlı taraftarlarla seyrettiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Ben orada bir mesaj vermek istedim. Hiç bir sorun olmadı. Beraber maçların seyredebileceğini gösterdik. Son derbi de yaşanan inanılmaz olaylar oldu. Demek ki bizim yapmak istediğimiz algı kabul edilmedi. Devam etmenin de manası yok. Başka kulüp başkanları da benim yaptığımı yapmalıydı. O statlardaki en masum insanlar seyirciler. Seyircileri o hale getiren Türk futbolunu çıkarı için kullanan yönetici ve başkanlardır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor