Başkan Trabzon' a kamp kurdu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi kurmaylarıyla birlikte Trabzon'a kamp kurdu. Sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan karşılaşmanın camia açısında önemini bilen Hacıosmanoğlu, teknik heyete ve futbolculara motivasyo

Başkan Trabzon' a kamp kurdu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi kurmaylarıyla birlikte Trabzon'a kamp kurdu. Sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan karşılaşmanın camia açısında önemini bilen Hacıosmanoğlu, teknik heyete ve futbolculara motivasyon takviyesi yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 10 Mart Pazartesi günü sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'a kamp kurdu. 7 Mart Cumü günü maçtan 3 gün evvel Trabzon'a gelen Hacıosmanoğlu, Vali Abdil Celil Öz ile bir araya geldi. Riskli müsabaka öncesi Vali Öz ve Hacıosmanoğlu durum değerlendirmesi yaptı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, maç öncesi yaşanan gelişmeler üzerine çekincelerini ve düşüncelerini Vali Öz'e iletti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde teknik heyet ile de bir araya gelerek takımın son durumunu değerlendirecek. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına teknik sorumlu olarak geçen Hami Mandıralı, başkan Hacıosmanoğlu ile yapacağı toplantıda Fenerbahçe maçına yönelik fikir alışverişinde bulunacak. Takımın son durumu hakkında başkana bilgi verecek olan Mandıralı, futbolcuların durumlarını da iletecek. Yapılacak olan görüşmede başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, Mandıralı'ya takımın tek yetkilisi olduğunu yineleyecek. "Trabzonspor sevdalıların arzu ettiği futbolu oynayın, gerisi sorun değil" diyerek takımı üzerindeki gerginliği almayı hedefleyen Hacıosmanoğlu'nun, futbolcularla da bir araya gelerek Fenerbahçe maçına verdiği önemi anlatacak ve yüreklerini ortaya koymalarını isteyecek.

EMRE GÜRAL, ANTRENMANDA HACIOSMANOĞLU İLE SOHBET ETTİ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürdü. Antrenmanı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da yakından takip ederken, geçen günlerde rahatsızlık geçiren genç oyuncu Emre Güral’la bir süre saha kenarında sohbet etti. Kalp rahatsızlığı geçiren Güral ise takım arkadaşlarına Fenerbahçe maçı öncesi başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor