Başkan Şener'in tek düşüncesi TS

Trabzon'a sabah saatlerinde ayak basan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dur durak bilmiyor.Trabzonspor'un adının geçtiği her konuyla bizzat kendisi ilgilenen Şener'in bugünkü kontrol noktasıda Trabzonspor Sadri Şener Merkezi'nde bulunan TS Clup mağazası ol

Başkan Şener'in tek düşüncesi TS

Trabzon'a sabah saatlerinde ayak basan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dur durak bilmiyor.

Trabzonspor'un adının geçtiği her konuyla bizzat kendisi ilgilenen Şener'in bugünkü kontrol noktasıda Trabzonspor Sadri Şener Merkezi'nde bulunan TS Clup mağazası oldu.

Yoğun bir müşteri bulunan TS Clup mağazasına gelen Şener Mağazada incelemelerde bulunmasının ardından hesapları da kontrol etmeyi unutmadı.

TS Club çalışanlarına talimatlarda da bulunan Başkan Şener TS Clup lerin Trabzonspor taraftarları tarafından çok önemsendiğini vurguladı.

Hesapları titizlikle inceleyen Başkan'ın bu hassasiyeti görenler tarafından hayretle karşılanırken "Başkanın tek derdi Trabzonspor. A dan Z ye her şeyle ilgileniyor bravo" demekten kendilerini alamadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor