Başkan Şener'e Taraftar Tepkisi

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon, Karşıyaka'yı 3 - 2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.İkinci yarının başında Banahene'nin golüyle yenik duruma düşen ev sahibi ekip, Yusuf'un 58 ve 60'ıncı dakikalarda kullandığı serbest vuruşlardan attığı gollerle 2 - 1 öne

Başkan Şener'e Taraftar Tepkisi

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon, Karşıyaka'yı 3 - 2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

İkinci yarının başında Banahene'nin golüyle yenik duruma düşen ev sahibi ekip, Yusuf'un 58 ve 60'ıncı dakikalarda kullandığı serbest vuruşlardan attığı gollerle 2 - 1 öne geçti.Banahene 73'te penaltıdan beraberliği sağladı ancak günün yıldızı Yusuf 82'de kafayla skoru ilan eden golü attı. Bu sonuçla 1461 Trabzon puanını 37'ye yükseltirken Karşıyaka 32 puanda kaldı.

 

BAŞKAN SADRİ ŞENER'E TEPKİ

Karşılaşmayı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,Asbaşkan Nevzat Şakar ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Seyirciler Yusuf'un attığı gollerden sonra takımın önemli oyuncuları Sercan ve Eren Albayrak'ın Çaykur Rize'ye satılmasına tepki olarak Başkan Sadri Şener aleyhine, "Yusuf Rize'ye" ve "Yusuf bizimdir, bizim kalacak" diye tezahürat yaptılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler