Başkan Şener: Şampiyon olacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar gösterdiği performansla Trabzonspor’un şampiyonluğu en fazla hak eden takım olduğunu ispatladığını ifade ederek, “27 yıllık özlem bu sezon sona erecek” dedi. Camianın bütün güçleriyle kulübün arkasında durduğu

Başkan Şener: Şampiyon olacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar gösterdiği performansla Trabzonspor’un şampiyonluğu en fazla hak eden takım olduğunu ispatladığını ifade ederek, “27 yıllık özlem bu sezon sona erecek” dedi.

 

Camianın bütün güçleriyle kulübün arkasında durduğunu, taraftarların ülkenin her köşesinde takımı desteklediğini, yönetimin ise gece gündüz tüm mesaisini hedef yolunda harcadığını vurgulayan Şener, “Dünyanın en iyi teknik adamlarından birine sahibiz. Ülkenin en yetenekli futbolcularını kadromuzda barındırıyoruz. Yabancılarımız skora ve oyuna ciddi katkılar yapıyorlar. Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok” diye konuştu.

 

Türk futbolunda saha sonuçlarının saha dışındaki etkilerle kazanıldığı dönemlerin artık geride kaldığına inanmak istediklerini kaydeden Şener, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve ilgili kurullarının artık buna izin vereceklerine inanmıyoruz. Elbette bu oyunun kuralı neyse onu oynamaya hazırız. Ancak sezon başından beri bizim ve teknik kadromuzun verdiği mesajlar Fair-Play ruhunu ön planda tuttuğumuzun ispatıdır. Trabzonspor’un bugün ligdeki konumu ve duruşu Türkiye’de futbolun sahada kazanıldığının da en güzel örneğidir. Bu yolumuzdan asla dönmeyeceğiz ve arzuladığımız hedefe mutlaka ulaşacağız” yorumunu yaptı.

 

Rakiplerin konumunun kendilerini ilgilendirmediğini de kaydeden Başkan Şener, “Yönetim kurulu olarak maddi manevi tüm tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Camiamızın kenetlendiği bu günlerde bize verilen desteğin büyüklüğü sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Son yılların en coşkulu ve birbirine kenetlenmiş Trabzonspor’u, daha önceki zafer dönemlerinde olduğu gibi bu özelliğiyle şampiyonluk yolundaki en kararlı kulüptür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor