Başkan Şener Ankara'yı anlattı

HABER61 ÖZEL- Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu. Şener, "Ankara'dayız, Necmettin Aytekin bey ile diğer arkadaşlarımızın gelmesini bekliyoruz. Önemli bir gün tabiki neler olacak hep birlikte göreceğiz" dedi.Şene

Başkan Şener Ankara'yı anlattı

HABER61 ÖZEL- Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu. 

Şener, "Ankara'dayız, Necmettin Aytekin bey ile diğer arkadaşlarımızın gelmesini bekliyoruz. Önemli bir gün tabiki neler olacak hep birlikte göreceğiz" dedi.

Şener, Ankara'da önemli bir gece geçirdiklerini ve yarın yapılacak olan genel kurulun çok hassas olduğunu belirtirken, Trabzonspor'un tavrının her zaman net olduğunu söyledi.

Şener, "Ankara'da her dakika birşey değişiyor net birşey yok şuanda. Zaten henüz Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler gelmediler, biz, Beşiktaşlılar ve diğer arkadaşlar var. Daha TFF Başkanı ile bir görüşme yapmadık Süper Lig'deki kulüpler olarak. Şuan Bank Asyacılar yapıyor, herhalde ondan sonra olacak. 58. maddeyle ilgili olarak zaten bizim tavrımız nettir asla da değişmez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor