Başkan Şener 1461 Trabzon kampında

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bugün öğlen saatlerinde 1461 Trabzon’un İstanbul'da  kamp yaptığı otele giderek teknik heyet ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.Ziraat Türkiye Kupasında bu akşam Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan 146

Başkan Şener 1461 Trabzon kampında

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bugün öğlen saatlerinde 1461 Trabzon’un İstanbul'da  kamp yaptığı otele giderek teknik heyet ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.

Ziraat Türkiye Kupasında bu akşam Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon’un kampını ziyaret eden başkan Şener maç öncesi teknik heyete moral verdi

 Bu akşam saat 19 :00  da TT Arenada Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon’un kampını ziyaret ederek teknik heyet ve yöneticilerle bir 1 saate yakın süren bir görüşme yapan 1461 Trabzon yönetimine ve teknik heyetine maçta  başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler