Başkan Şener 10 gün dinlenecek

  Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret için gittiği hastanede kayarak düşünce sağ tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 10 gün sonra ayağa kalkabilecek.  ŞENER 10 GÜN DİNLENECEKOrtopedi ve

Başkan Şener 10 gün dinlenecek

 

 Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret için gittiği hastanede kayarak düşünce sağ tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 10 gün sonra ayağa kalkabilecek.

  ŞENER 10 GÜN DİNLENECEK

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından cumartesi günü ameliyat edilen Başkan Şener, ziyaretçi akınına uğradı.

Bakan Şener'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletenler arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Ali Şen, Mehmet Ali Aydınlar, Zekeriya Alp, İsmail Ünal, Mustafa Sarıgül, Ahmet Nur Çebi, Adnan Öztürk, Adnan Polat, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Celal Doğan, Servet Yardımcı, Yılmaz Ulusoy, Lütfü Arıboğan, Fatih Terim, Hamdi Akın, Tolunay Kafkas, Mehmet Özdilek, Rıza Çalımbay, Yusuf Namoğlu, Can Çobanoğlu, Tayfur Havutçu'da oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de telefonla arayarak Sadri Şener'e, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

GÜNEŞ VE FUTBOLCULAR DA HASTANEDE

 

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ile futbolcularından Halil, Serkan ve kaleci Onur, hastanede Başkan Sadri Şener ve Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti.

 YÖNETİCİLER AKIN ETTİ

 Beşiktaş maçını izlemek üzere İstanbul'a giden Trabzonsporlu yöneticiler de bugün tam kadro hastanede Başkan Sadri Şener'i gitti. Başkan Şener'in 10 gün ayağının üzerine basmayacağı ve dinleneceği, ardından fizik tedavi sürecinin başlayacağı öğrenildi

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler