Başkan Şen Play-off için ne dedi

Trabzonspor yönetimi  Pilot takım 1461 Trabzon’un  Play off oynamama kararının ardından başkan Suat Şen haber61net’e konuştu. 1461 Trabzon  Kulüp Başkanı Suat Şen, Trabzonspor yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması nedeniyle gereken hisse devir işlem

Başkan Şen Play-off için ne dedi

Trabzonspor yönetimi  Pilot takım 1461 Trabzon’un  Play off oynamama kararının ardından başkan Suat Şen haber61net’e konuştu. 1461 Trabzon  Kulüp Başkanı Suat Şen, Trabzonspor yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması nedeniyle gereken hisse devir işleminin yapılamayacağını ifade ederek” Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun 13 mayısa kadar hisse devirlerinin yapılmasını öngördüğü yazıya istinaden bazı çalışmalar yaptık.

Başkan Şen hisse devri için çalışma yaptıklarınıda haber61net'e açıklayarak" Çalışmalarda da aslında bir noktaya kadar geldik. Fakat Trabzonspor Yönetim Kurulunun  25-26 Mayıs tarihlerinde olağanüstü kongreye gidecek olması nedeniyle  zaman daraldı. Takvim darlığından dolayı da Trabzonspor yönetiminin bu konuda net bir hamle yapmasını engelledi. Dolayısıyla Trabzonspor kendisinde bulunan 1461 Trabzon’un hisse devrinden vazgeçti.

Şuanda 1461 Trabzon hala Trabzonspor’un pilot takımı olarak devam ediyor. Bu bağdan dolayı da hak etmesi halinde bile play-off’a alınmayacak, bir alt sıradaki takım alınacak’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor