Başkan Sağıroğlu üç puan istedi

Hafta sonu Ardeşenspor deplasmanına gidecek olan Mor-Beyazlı ekibi Başkan Sağıroğlu ziyaret etti. Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Pazar günü deplasmanda Ardeşenspor’a konuk olacak Yomraspor’un idmanını ziyaret etti. Başkan Sağıroğlu tekni

Başkan Sağıroğlu üç puan istedi

Hafta sonu Ardeşenspor deplasmanına gidecek olan Mor-Beyazlı ekibi Başkan Sağıroğlu ziyaret etti. 

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Pazar günü deplasmanda Ardeşenspor’a konuk olacak Yomraspor’un idmanını ziyaret etti. Başkan Sağıroğlu teknik heyet ve futbolcuları ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilk hafta yaşadıkları puan kayıplarının geride kaldığını belirterek, “ Puan kaybı yaşamış olabiliriz. Geçmiş geçmişte kaldı. Bizler takımımızın geleceğinden şüphe duymuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada maddi ve manevi olarak yanınızdayım. Sizlerden tek bir isteğim var oda yıllardır özlemini çektiğimiz 3. Lig hasretini sona erdirmeniz. Sizlere güveniyoruz.  Ardeşen maçını kazanıp yolumuza devam edelim” dedi. Mor-Beyazlı Kulübün Başkanı Şemsettin Özcan ise, Başkan Sağıroğlu’nun ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade ederek, “Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor