Başkan Sadri Şener umut dağıttı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarına baktıklarında üst tura çıkma ihtimallerinin bulunduğunu ve bunu değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.Şener, yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Trabzon'a geldiğinde bazı çalı

Başkan Sadri Şener umut dağıttı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarına baktıklarında üst tura çıkma ihtimallerinin bulunduğunu ve bunu değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Şener, yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Trabzon'a geldiğinde bazı çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''İnter ile Milano'da yapacağımız maçın deplasman programına baktık. Hocayla görüştüm. Gelir gider dengeleri, ödenecek ve gelecek paralara baktık. 4 senedir bu kulüp gidiyor. Başarılı olursak 4 yıl daha böyle gider'' dedi.

Avrupa Kupası maçlarına çok önem verdiklerini ifade eden Şener, ''Şampiyonlar Ligi grup maçlarına ilk defa katılıyoruz. Grubumuza baktığımızda üst tura geçme ihtimalimiz var. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Gruptan çıkma barajı için 7-8 puan yeterli diyorlar. Inter ve Lille maçlarıyla gruba iyi bir başlangıç yaparsak bu hedefimizi gerçekleştirebiliriz'' diye konuştu.

Şener, Eylül ayında çok zorlu bir maç programlarının olmasının kendilerini endişelendirmediğini kaydederek, şunları söyledi:

''Bizim kadromuz 30 kişiden fazla. Ne kadar maç trafiği sıkışırsa sıkışsın, sahaya 2-3 tane kadro çıkaracak oyuncu sayımız var. İyi transferler yaptık. Kadromuzu güçlendirdik. Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edebileceğimiz alternatif bir kadro oluşturduk. Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayarak, iyi devam etmek istiyoruz.''

UEFA heyetinin yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulunacağını dile getiren Şener, ''Şu anda çimlerde bir sıkıntı var. Bakım çalışmaları yapıldı ve ilaçlandı. Ligde ilk maçımızı Manisaspor ile deplasmanda oynayacağız. Inter maçı da deplasmanda. Zaman var ve bu sorun da giderilir. Stat UEFA kriterlerine de uygun, bir problem olmaz. Şampiyonlar Ligi maçları burada oynanır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler