Başkan Özak'a dava açacak!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  ‘Özkan Sümer’e ait  “Seccadeli Sahtekâr” sözünü en çok Faruk Özak’a yakıştırıyorum’ şeklindeki ithamı nedeniyle Ak Parti Milletvekili Özak tarafından hakkında dava açıldı. Özak bu söz üzerine Hacıosmanoğlu hakkın

Başkan Özak'a dava açacak!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  ‘Özkan Sümer’e ait  “Seccadeli Sahtekâr” sözünü en çok Faruk Özak’a yakıştırıyorum’ şeklindeki ithamı nedeniyle Ak Parti Milletvekili Özak tarafından hakkında dava açıldı.
 
Özak bu söz üzerine Hacıosmanoğlu hakkında savcılığa Avukatı Selim Burak Özdemir aracılığı ile suç duyurusunda bulundu. 
 
Bu gelişme üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’da Ak Parti Milletvekili Trabzonspor Kulübü eski başkanı Faruk Özak’ında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında karşı dava açmaya hazırlanıyor. 
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Eski Bakan Ak Parti Milletvekili Faruk Özak’ında basın yoluyla kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Özak hakkında suç duyurusunda bulunmaları için avukatlarına talimat verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor