Başkan mitinge bakın neden katılmış?

 Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ulusal bir kanalda  telefonla canlı yayına bağlanarak açıklama yahptı. Başkan Hacıosmanoğlu . TFF başkanıyla konuştum. Türk futbolu adına UEFA’ya  gittiği söyledi.Bizim muhatabımız odur. TFF başkanın UEFA da Duruşmalı savunma

Başkan mitinge bakın neden katılmış?

 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ulusal bir kanalda  telefonla canlı yayına bağlanarak açıklama yahptı. Başkan Hacıosmanoğlu . TFF başkanıyla konuştum. Türk futbolu adına UEFA’ya  gittiği söyledi.Bizim muhatabımız odur. TFF başkanın UEFA da Duruşmalı savunma bizim için iyi oldu demek nedir. Türk futbolunun başındakı isim bunu diyemez.

Haksızlğa  uğrayan takım Trabzonspor. Siz hala biz diyebiliyorsunuz .TFF vekilinin olayı manipüle etme hakkı  yok Onun değdi gibi olsa bunlar içerden iyi haber alsalar takla atarlardı.

    Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, kendisine mitinge katıldığı için yapılan eleştirileri yanıtlayarak, "Bizi o manada eleştirilenler şunu görecekler. Trabzonspor'un haklarının savunma konusunda kimseyi tanımayacağımızı beyan ediyoruz. Bizim oraya gidişimiz milli dava" diye konuştu.

 

    Milli bir davanın tarafı oldukları için mitinge gittiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

 

    "Trabzonspor'un başkanı olmam, Trabzonspor'un adına gitti diye algılanabilir ama biz bu konunun mağduruyuz, tarafıyız. Burada oynanan kirli bir oyun var. Bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasından endişe eden, dünyayı sömüren insanların Türkiye'deki uzantılarıyla beraber yaptığıdır. Yoksa bizim Gezi Parkı'ndaki eylem yapan insanlara karşı herhangi bir tavrımız yok. Onlar eylemlerini yapabilir. Ama onların arkasındaki bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasını istemeyen iç ve dış mihraklara karşı bu miletin bekası için herkesin tarafını belli etmesi lazım. Biz de onun için oradayız. Ülkemiz ile ilgili olan bir konu. 10 yıldır spor camiası içindeyiz, nasılsa Trabzonspor'un haklarını savunma noktasında da bu tür eleştirilerin olduğu yerde daha da kamçılanır, Trabzonspor'un haklarını herkese, her yere karşı savunuruz biz. Onda bir sıkıntı olmaz. Bunu zaman içerisinde insanlar yanlış algılamalara sebebiyet veriyor ama bizim o konuda duruşumuz dün neyse bugün de o, yarın da aynı olacaktır."

 

    Trabzonspor'un menfatleri uğruna hangi bedel ödenmesi gerekiyorsa onu da ödeyeceklerini söyleyerek yola çıktıklarını dile getiren Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un haklarını bizim gibi bugüne kadar kimse savunmadı. Bundan sonra da Trabzonspor'un hakkının ortadan kaldırılmasıyla ilgili kim mücadele verirse, dimdik, bütün Trabzon camiasıyla birlikte başta bizi karşısında bulur. O bir milli davaydı, mağduriyetimizi de anlattık. Sadece Gezi Parkı'nda eylem yapan insanların sorunu değil bu. Bu dünyayı sömüren belli güçlerin Türkiye'deki uzantıları harekete geçirerek kendi ayakları üzerinde durmaya hazırlanan belki de dünyada söz sahibi olma yolunda ilerleyen bir ülkenin içinin karıştırılması eylemidir. Bizi ilgilendiren odur. Bu milletin bekasını düşünen herkes karşı görüşlere de saygı duyacak ama herkes tarafını belli etmesi lazım. Biz de toplumun tarafını belli etmek için oraya gittik. Milletin bekasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

    "Ben oraya İbrahim Hacıosmanoğlu olarak gittim. Sonunda bir unvanımız var Trabzonspor başkanıyız ama sapla samanı ayırmak lazım" diyen Hacıosmanoğlu, "Bizim oraya gidişimiz Trabzonspor'un mücadelesinde Trabzonspor ile ilgili yaptığımız mücadelede önümüze engel değil, tam aksine o konuda hiçbir engel tanımayacağımızı, Trabzonspor'un haklarını Trabzonlu duruşuyla her zaman, her yerde savunabilecek iradenin bizde olduğunu bütün insanımız biliyor. Bugün ne söyleyersek yarın eylemlerimizde bunu görürsünüz" diye konuştu.

 

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir görüşmesinin olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Tekrar görüşeceğiz. Bizim randevu sorunumuz yok. Kendisi sağolsun bize gereken ilgiyi gösterdi. Bizim sorunumuz, Türk futbolunda ahlaksız ve adaletisiz düzenin değişmesi. Bununla ilgili kiminle görüşmemiz gerekiyorsa herkesle görüşeceğiz" dedi.

 

    FEDERASYON GENEL KURULU VE ŞİKE SÜRECİ

 

    Hacıosmanoğlu, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tararfından düzenlenen "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" çalıştayına katıldığını belirterek, şunları söyledi:

 

    "Sporda şiddet çalıştayına katıldım. Federasyonun genel kurulunu da takip edin, orada konuşacağız. Merak edenlere orada bizim Trabzon'un haklarını nasıl savunduğumuzu gösteririz. Türkiye'de ahlaksız, adaletsiz futbola hizmet edenleri futbolun dışına atmadığımız sürece, onların hakimiyeti olduğu sürece oradaki adamları değiştirirseniz de hiçbir şey fark etmez. Türk futbolunu kendi çıkarı için kullanan insanların Türk futbolunun dışına atılması lazım. Onların hegomanyasında olduğu Türk futbolunun hangi başkan, hangi kurulunu değiştirirseniz değiştirin hiçbir işe yaramaz. Sistemi değiştirmeniz lazım."

 

    UEFA ve şike sürecine ilişkin gelişmeleri de değerlendiren Hacıosmanoğlu, "Bu süreçten taraftarların endişesi olmasın. Bu belge sümen altı edildi diye düşünülüyordu. Herhalde bizim seçilmemizden sonra üst üste bu olayların yaşanması tesadüf değildir. Bizi tanıyan insanlar bunu çok net biliyor. Hak sahibini er ya da geç bulacak, ondan kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Ben korkuyorum ki Olayı soruşturan savcı ve takibi yapan  polis ile karırı veren hakim içeri girecek içerdekiler dışarı çıkacak

Öyle konuşuyorlarki  sanki ortada düzmece raporlar var,.Savunma hakkı verilmemiş.Suçlunun savunmasıyla karar verdiler.

Mehmet Ali Aydınlar hakkını helal etsin

Bursasporun rahmetli başkanı 58 madde değişmesin diye uraştı. Kazayla kader kurbanı  olabiliriz. Şike den ceza ağırmış Suç işleyen cezasını çeksin.Şike kader kurbanı olmak değldir.Cezaları ağırlaştıralım dedik

Akparti mitingine  katıldım.Oradaki mitinge katılmamı farklı yorumlamasınlar. Trabzonspor’un hakları konu olduğunda  herkese tavrımı koyarım.  Ben gezi parkı eylemi için oraya gitmedim.Herkes orda eylemini yapabilir. Ama ben orda istekler var.Türbanlılar üniversiteye gitmesin devlet dairelerine girmesin deniyor. Biz geniş bir aileyiz.

12 kardeşim var.Büyük ablamın kızı ben İstanbul edebiyatı kazanacağım dedi. 3 sınafa kadar okudu sonra başını bağlamadı diye şimdi evinde çocuklarını bakıyor.Eşim yıldız tekniküniversitesi mimarlık bölümünde okuyamadı. Onun için oraya gittim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor