Başkan futbolcularla bir araya geldi

Trabzonspor iki günlük iznin ardından evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Onur ve Deniz ile birlikte milli t

Başkan futbolcularla bir araya geldi
Trabzonspor iki günlük iznin ardından evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Onur ve Deniz ile birlikte milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan katılmadı. Aykut, Mustafa Yumlu ve Constant ise salonda çalıştı. Bordo-mavililer antrenmanda koşunun ardından taktik çalışması gerçekleştirirdi.
 
BAŞKAN FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ
Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile birlikte İstanbul'dan Trabzon'a gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Saat 17.00'da yapılan antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelen Hacıosmanoğlu, maçlarda yeteri kadar mücadele etmedikleri gerekçesiyle kızgın olduğunu dile getirdi. Sahada mücadele eden bir takım görmek istediğini dile getiren Hacıosmanoğlu, alınacak bir galibiyetle işlerin yoluna gireceğine olan inancını da vurguladı. Takım içinde sıkıntı yaşayan oyuncu bulunması halinde de özel görüşme yapabileceğini dile getiren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhnodzic'e sonuna kadar güvendiklerini yineledi.
Öte yandan Zeki Yavru, Belkalem ve Aykut Demir'e para cezası verildiği öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor