Başkan düğmeye bastı

TFF’de değişiklik için düğmeye basacak,  Kulüpler Birliğinde seçim isteyecek, Trabzonspor’u şeffaf yönetecek İLK İŞİ TFF İLETrabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ünal Karaman’ı Futbol Genel Direktörü olarak göreve getirdikten sonra kendisine 3 önemli

Başkan düğmeye bastı
TFF’de değişiklik için düğmeye basacak,  Kulüpler Birliğinde seçim isteyecek, Trabzonspor’u şeffaf yönetecek
 
İLK İŞİ TFF İLE
Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ünal Karaman’ı Futbol Genel Direktörü olarak göreve getirdikten sonra kendisine 3 önemli konuda yol haritası çizdi. Hacıosmanoğlu, bundan böyle Trabzonspor’un futbol planlaması ile ilgili bütün yetkilerin Ünal Karaman’da olduğunu açıklamasının ardından, “Benim de elim güçlendi, şimdi TFF’nin değişmesi, yeni bir TFF’nin oluşması için gerekli lobi çalışmalarına başlanacaktır” dedi.
 
KULÜPLER BİRLİĞİŞARTI
Başkan Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Toplantılarına İstanbul’un üç takımının da katılması için gerekenleri yapacak. Hacıosmanoğlu; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın başkanlar düzeyinde temsil edilmediği bir toplantıya katılmayacağını belirtirken, Kulüpler Birliği başkanlığı için de nabız tutacak.
 
ALO TRABZONSPOR…
Hacıosmanoğlu, İdari menajerliğe getirilen Metin Kazancıoğlu’na da kulüp işleyişi, gelirler, harcamalar ve özellikle kirada olan mülklerinin işleyişleri konusunda taraftarın aydınlanması için şeffaf çalışılmasını öğütledi. Trabzonspor yakında ‘Alo Trabzonspor Bilgi hattı’ da kuracak. Hacıosmanoğlu’nun bu ilginç projesi hayata geçtiğinde bir ilk  olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor