Başkan Akçay'dan ne istedi?

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında alınan Akhesir Belediyespor mağlubiyeti sonrası teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek mesajlar verdi.Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisler

Başkan Akçay'dan ne istedi?

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında alınan Akhesir Belediyespor mağlubiyeti sonrası teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek mesajlar verdi.

Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde dün basın toplantısı düzenleyerek gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu daha sonra Sportif Direktör Ünal Karaman, teknik direktör Mustafa Akçay ve futbolcularla bir araya takımın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

Hacıosmanoğlu, toplantıda Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3-0'lık farklı mağlubiyeti kabul edemeyeceklerini ifade ederek, milli maç için verilen aranın en iyi şekilde değerlendirilidiğini düşündüğünü belirtti.

Trabzonspor'un sahada nasıl temsil edilmesi gerektiğini noktasında futbolcularına nasihatlarda bulunan başkan Hacıosmanoğlu, yüreğini sahaya koyan oyuncularla bir arada olacaklarını belirterek "Yüreğini sahaya koymayan oyuncuların ise Trabzonspor'un formasını giyme şansı yok" ifadesini kullandığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu, "Trabzon'un beklediği sahada mücadele eden yüreğini ortaya koyan bir oyuncu ordusu istiyor. Mücadele edin mağlup olun ama mücadele etmeden mağlup olduğunuz zaman sıkıntı oluşturuyor. Hepinizden Trabzonspor sevdalılarının beklediği ve arzu ettiği takımı izlettirmenizi istiyorum" diyerek takımı ateşlediği öğrenildi.

HACIOSMANOĞLU'UN MUSTAFA AKÇAY'DAN İSTEĞİ
Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay ile yaptığı görüşmede güven tazelerken bir de istekte bulundu. 1461 Trabzon'dan gelen ve takımda yer alan genç oyunculara daha çok şans verilmesini isteyen başkan Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon'da ortaya koyulan mantalitenin yine sergilenmesini istedi. Akçay'a güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan başkan Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yaşanan sancılı süreci el birliği ile atlatıp başarIlı sonuçlar alacaklarına inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor