Başkan adayı Usta oy kullanamayacak!

Trabzonspor Başkan Adaylarından Muharrem Usta göreve yeni seçilen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan adayı Usta TGC ziyaretinde yarın yapacağı resmi başkanlık adaylığı açıklamasından önce bazı de

Başkan adayı Usta oy kullanamayacak!

Trabzonspor Başkan Adaylarından Muharrem Usta göreve yeni seçilen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan adayı Usta TGC ziyaretinde yarın yapacağı resmi başkanlık adaylığı açıklamasından önce bazı değerlendirmeler yaptı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin en aktif cemiyetlerden biri olduğunu vurgulayan Usta şöyle konuştu: "Yarın basın toplantımız var orda konuşacağım. Öncelikle sizleri tebrik ediyorum En akttif Cemiyetlerden biri. Bölgenin genetik şifresinde var. İşadamlarımız siyasetcilerimiz bürokratlarımız halıyla sizde böyle olacaksınız.

Biz bir yolculuğa çıktık. Zor bir yolculuk. En yüksek oranda konsessüs sağlamak başarıyı yakalamamız için önemli.Yapılanları eleştirdoiğimiz kadar kendimizide eleştirlme vakti geldi geçti. Ortak hedef ne kadar büyük olursa kazanan kulüp olur.Kulüp kazanırsa bölge kazanır gurbetciler kazanır. TS sadece sonucu adlandılan marka değil.Biz bu yola neden çıktık. Düzeni değiştirmek için çıktık.

Avrupaya gittiğimde TS konuşulunca gurur duyuyorum. Herkes TS'ye tutunuyor. Kendilerini orayla ilişkilinderdiğinde TS ye bir şey katmıyor kendisine katıyor. Dünya kulübü olması gereken TS yönetimi maalesef lokal kaldı. Trabzonsporluyuz dediğimiz anda yerleşik düzeninin değişmesi gerek.Sözde olmamıl.Bende size sihirli cümleleri kullanabilirium. Başarıyı üst duruma taşımadığınız sürede işiniz zor. Ekibimizli birlikte yerleşik düzeni yıkacağız.

Şike baskısına dayanamadık.Türkiyenin en iyi kadrosu elimizdeydi tutamadık. Evet şike yapıldı. Biz şamhpiyon olduk. Ekonomik olarak zor durumda olan bir kulüp. Düzelir ama. Bizler Trabzonspora almaya değil vermeye geliyioruz. Teknik direktörler gelip gidiyor değişen ne oldu. Biz bir hafta maçı konuşuyoruz. Yöneticilerin tek çaresi seyircilerini fanatize etmektir. Bu düzenin yıkılması gerek. Spor dostluktur.

Türkiye bölünmüş. Bizim gelişimiz devrimci bir geliştir. Sporda Türkiye bölünmüş. Fanatisk körükleniyor. Bu güne kadar tecrübemiz  bize şunu öğretti. Muhatapları dinliyin. Arkasında söyleyeceği bir sözde çekilen eziyeti görürsünüz. Trabzonspor markası kemsinin babasının malı değildir. Yarışmaya katılan herkese şunu diyorum. Trabzonspor'u kendi malı gibi gören herkese diyorum. Eğer büyütecekseniz olun yoksa olmayın. İşi biliyorsanız yönetmeyi biliyorsanız bu ihtilalı yaparsanız gerisi gelir. Yapamazsanız yeni bir teknik direktör gelir arkasında oyuncalar gider gelir. Maziye dönük iyi bir değerlendirme yapmanız gerik.Trabzonspor'a hangi unsurlar zarar verdi onları biliyorum. Kulübe hizmeti olanları onore etmek gerek. Değerleri korumak kaydıyla devrimci olmak şarttır. Herkesin birbirine sadece Trabzonspor için destek olmasını bekliyorum.

Düzen değiştirmek zordur. Sen içeriğine daha gelmeden, ben düzeni değiştirecem dersen adama sorarlar sen kimsin değiştirecek gücün var mı ? diye. Biz bunu seçimden sonrada söyleyebiliriz. Ben açık ve net seslendim Trabzonspor'un mevcut düzenin değişmesi şarttır. Ne kadar zor olacak çok zor olacak. Karar verilmişse değiştirilecek olan yapı çürümüşse çok da zor olmaz. Mutlaka bunu başarırsınız. Tek başımıza asla. Buna inanlar varsa ben yokluyorum bakıyorum sağa sola. Traftara bakıyorum yöneticiye bakıyorum, yönetimden ayrılanlara bakıyorum, sivil toplum kuruluşlarına bakıyorum. Birebir gelen taleplerde ben bunu söylemessem ayıp etmiş olurum. Bu talep bu söylem benden kaynaklanmıyor sadece böyle bir talep var. Bu yıllardır var ama yapılamamış. Bende diyorum ki artık çocuklarımıza haksızlık etmeyelim. Yeter bunun artık değişmesi lazım. Bir zihniyet devrimine ihtiyaç var. Orda da doğal olarak iş lidere düşer. Lider kararlıysa takımıda bu noktada hem fikirse kenetlenmisse ona inan bütün paydaşlar bir araya gelir. 

OY KULLANMIYOR İDDASI DOĞRU MU? sayfa 2'de

Başkan Adayı Muharrem Usta, " 2 seneyi aşkın bir süre önce beni yeğenim üye yaptı.  Bazen sosyal medyayı takip ediyorum, okuyorum. 'Çocuklarınız Fenerbahçeli” diye yazıyorlar . Ben Trabzonluyum ve burada okudum. Şampiyonluk yıllarını yaşamış birisiyim. İnsan eşini seçerken hangi kulüpten olduğuna bakmıyor. İnsan ortağını seçerken de öyle. Bazen çocuklarda öyledir. Ancak bende böyle bir durum söz konusu değil. Ben zaten Trabzonspor'a başkan olmayı hep düşündüm. Ancak önümde başarmam gereken işler vardı. Ben bunu başardım. Ve yaklaşık 2 sene  önce kulübe üye oldum. Benim için maçlara gitmiyor diyorlar. Ben o maçların en az yüzde 60'ında vardım. Ancak çok fazla basının içerisinde biri olmadığım için tanınmıyorum. Ardından benim için oy kullanamıyor dedikoduları çıkınca Celil Hekimoğlu'nu aradım" dedi.

Bu noktada söze giren Hekimoğlu, "Ben Divan Başkanı Ali Özbak'ı aradığımda, 2 sene 2 ay oluyor, hem başkan olabilir hemde hiç bir sıkıntı yok dediler. Ancak burada Mali Genel Kurul'da oy kullanma hakkı elde edenler oy kullanıyor. Genel Kurulda oy kullanamayacak" dedi

Muharrem Usta’da bu durumu onaylarken , "Oy kullanamayız. Bir dahaki seçimde çift oy kullanırız" diyerek espri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler