'Basit hatalardan maçı kaybettik'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tekirova Belediyepor'a 2-1 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, son dakikalarda defanslarının yaptığı basit hatalardan dolayı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklam

'Basit hatalardan maçı kaybettik'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tekirova Belediyepor'a 2-1 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, son dakikalarda defanslarının yaptığı basit hatalardan dolayı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. 

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynamalarına rağmen Tekirova Belediyepor maçının kendileri için o kadar zor geçmediğini belirterek, ''Maçın genelinde oyun üstünlüğü bizdeydi. Sadece ikinci yarının 10 dakikasında rakibimiz etkili oldu. Daha sonra yine oyun üstünlüğü bize geçti ve ikinci yarıda istediğimiz golü de bulduk. Golden sonra da net gol pozisyonlarımız oldu ama değerlendiremedik'' dedi. 

Tekirova Belediyepor'un kendilerine teslim olduğu anda futbolcularının yaptığı hatayı rakip takımın affetmediğini ifade eden Cinemre, şöyle konuştu:
     ''Karşılaşmanın son dakikalarında defansımızın yaptığı basit hatalardan dolayı galibiyeti kaçırdık. Yediğimiz gollerle kazanmaya çok yakın olduğumuz maçı kaybettik. Arsinspor basit hatalarla gol yememeli. Oyuncularım kendilerini bu konuda sorgulaması gerekiyor. Futbolcularımız öncelikle kendi emeğine saygı duymalı. Benim oyuncum sahada kazanmak için 90 dakika gerekeni yapmalı. Maçın başından sonuna kadar mücadele etmeli, maçı bırakmamalı. Bu maç bizim için kötü bir tecrübe oldu, çok üzgünüz'' 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor