Basının derdi Trabzonspor

Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluşun ortaklaşa düzenlediği yemekte gündeme gelen konular medyada yer alırken haberlerin özellikle ulusal basından imzasız servis edilmesi dikkatlerden kaçmadı. Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın “Trabzons

Basının  derdi Trabzonspor

Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluşun ortaklaşa düzenlediği yemekte gündeme gelen konular medyada yer alırken haberlerin özellikle ulusal basından imzasız servis edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın “Trabzonspor kupa bekliyor ama soruşturmada maçları var” şeklindeki sözlerini medyaya yansıtan haberlerde imza olmaması bu haberlerin güvenilirliğini de tartışmaya açtı.

Gazetelerde imzasız haberlerin, inandırıcılığı ve taşıdığı sorumluluk anlamındaki gerçekliği de bir kez daha gözler önüne serildi.

Ayrıca aynı soruşturma dosyasında ismi geçen bazı isimlerin bugünkü federasyonun bizzat içinde olduğu ve Mehmet Ali Aydınlar’la aynı fotoğraflarda yer aldıkları da hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor