Basın mensupları neden çileden çıktı ?

Trabzonspor’un başında tecrübeli bir teknik direktör olan Ersun Yanal var.Profesyonellik gereği ekibi de diğer teknik adamlara göre daha fazla.Gelin görün ki sabah idmanında yaşanana bir olay Trabzonspor gerçekten profesyonelce idare ediliyor mu sorusunu

Basın mensupları neden çileden çıktı  ?

Trabzonspor’un başında tecrübeli bir teknik direktör olan Ersun Yanal var.

Profesyonellik gereği ekibi de diğer teknik adamlara göre daha fazla.

Gelin görün ki sabah idmanında yaşanana bir olay Trabzonspor gerçekten profesyonelce idare ediliyor mu sorusunu gündeme getirdi.

Bir gün öncesinde idmanın sabah 10:00 da yapılacağı ve ilk on beş dakikasının basına açık olacağı sms yoluyla basın mensuplarına bildirildi.

Ancak saatler 10: 15 gösterdiğinde idmana gelen hiçbir futbolcu olmadı ardından basın mensuplarına açıklama geldi kondisyon salonunda kuvvet çalışması yapılacak o nedenle görüntü alamayacaksınız.

Şimdi sormak lazım;

Onca insan o kulüpte ne iş yapar?

Trabzonspor gibi büyük bir takımın haftalık idman programı önceden belli olmuyor mu?

Onca yardımcı o kulüpte ne yapıyor?

İşte sabah idmanda yaşanan amatör takımlarda bile sıkça rastlanmayan bu olay basın mensuplarını da çileden çıkardı. İdmana gelen basın mensupları “zaten 15 dakika görüntü çekebiliyoruz bari bizi idmana getirmeden çekip fotoğrafları bize göndersinler bizi de buraya kadar yormasınlar” ifadelerini kullandılar.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler