Başbakanlık'ta ilginç görüşme! Fenerliler...

Dün akşam saatlerinde Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde ilginç bir görüşme yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe üyesi Mahmut uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisinde Fen

Başbakanlık'ta ilginç görüşme! Fenerliler...

Dün akşam saatlerinde Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde ilginç bir görüşme yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe üyesi Mahmut uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu ve Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen ile görüşmesinin detayları belli oldu. Daha önce alınmış olan bu randevu için İstanbul Dolmabahçe'deki başbakanlık Çalışma Ofisi'ne Erdoğan'la bir araya gelmek için giden Uslu, burada tesadüfen ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de bulunduğunu gördü.

GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.00 sıralarında evinden geniş güvenlik önlemleri altında ayrıldı. Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisine geldi. Başbakan Erdoğan, çalışma ofisinde Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile yaklaşık 2 saat görüştü. Uslu'nun ofisten ayrıldığı araçta Rıdvan Dilmen'de ön koltukta görüntülendi. Görüşmeye ilişkin bilgi verilmedi. Erdoğan görüşmelerin ardından saat 19.00 sıralarında çalışma ofisinden ayrıldı.

"TEZAHÜRATLARLA ALAKAMIZ YOK"

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Uslu, Başbakan Erdoğan'a geçen hafta Saracoğlu'nda oynanan Kayseri maçında taraftarların hükumet aleyhinde yaptığı tezahüratların kendi bilgileri dahilinde olmadığını belirterek, "Bu olay yanlış anlaşılmasın. Yaşanan durum kesinlikle bizim kontrolümüzde değildi. Taraftarın vermiş olduğu tepkiyle bizim hiçbir alâkamız yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor