"Başbakan'ı aradım ve..."

 Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını Kadıköy'de kaldırmaması için hiçbir sebebin olmadığını dile getiren Albayrak, konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da ilettiğini dile getirdi.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aradığını ve durumu kendisine anlattığın

"Başbakan'ı aradım ve..."

 

Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını Kadıköy'de kaldırmaması için hiçbir sebebin olmadığını dile getiren Albayrak, konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da ilettiğini dile getirdi. 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aradığını ve durumu kendisine anlattığını dile getiren Albayrak, "Başbakanımız ile telefonda görüştük ve kendisine durumu anlattım. Başbakanımız da sayın valimizi arayarak gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyledi. Biz bu kupayı hak ettik ve bu kupayı almak istiyoruz. Sonuç olarak futbolcularımız bir sezon boyunca tüm zorluklara karşı mücadele etti ve sonunda bir başarı elde etti. Biz bu kupayı burada kaldırmazsak Galatasaray camiasına bunun hesabına veremeyiz." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor