Başbakan'dan Yıldırım'a hediye

Erdoğan, Avrupa Konseyi’nde gördüğü sarı lacivert kalemi, F.Bahçe-G.Antep maçını izleyecek olan Bağış’a uzatıp, “Bu kalemi Aziz Başkan’a ver” dedi.BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğunu sanırız bilmeyen yoktur. Gençliğinde

Başbakan'dan Yıldırım'a hediye

Erdoğan, Avrupa Konseyi’nde gördüğü sarı lacivert kalemi, F.Bahçe-G.Antep maçını izleyecek olan Bağış’a uzatıp, “Bu kalemi Aziz Başkan’a ver” dedi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğunu sanırız bilmeyen yoktur. Gençliğinde yıllarca futbol oynayan Erdoğan, sarı lacivertli kulübe transferinin direkten döndüğünü de her fırsatta keyifle anlatır. Hükümetin önemli isimlerinden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da tıpkı Başbakan Erdoğan gibi sıkı bir Fenerbahçe taraftarı. Bağış da yıllardır yoğun bir çalışma maratonunun içinde olmasına rağmen sarı lacivertli kulübün futbol maçlarını, imkanı olursa yerinde izliyor veya televizyondan seyrediyor.

Çok güzel rengi var

Erdoğan ile Bağış’ın ne kadar iyi Fenerbahçeli olduklarına önceki gün dünya medyası da tanık oldu...

Yer Fransa’nın Strasbourg kentindeki Avrupa Konseyi binasının basın toplantısı salonu. Medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını bitirdikten sonra, masanın üzerinde bulunan sarı lacivert renkli bir kurşun kalemi eline alıp, yanında bulunan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a dönüp şöyle dedi:

- Bu kalem çok güzel... Güzel rengi var. Bu kalemi Aziz Başkan’a (Yıldırım) ver.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözleri üzerine odada bulunanlar Egemen Bağış’a merakla sordu:

- Hayrola, nereye gidiyorsunuz?

Bağış cevap verir:

- Cumartesi günü Fenerbahçe-Gaziantep maçına gideceğim. Maçı izleyeceğiz sayın Başkan’la (Aziz Yıldırım). Ama özel bir taraftarlık anlamında değil, seçmenlerimizle birlikte olmak anlamında.

Bu arada bir dipnot olarak aktaralım... Sarı ve lacivert renkler, Avrupa Birliği’ni (AB) sembolize eden renkler. Dolayısıyla AB’nin söz konusu olduğu her yerde ve AB ile ilgili her objede sarı lacivert renkleri görmek mümkün...

Ve Kalem Aziz Yıldırım’a ulaştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Strasbourg’daki Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde kullandığı sarı lacivert renkli kalem, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ulaştı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Erdoğan’ın Yıldırım’a götürmesi için kendisine verdiği kurşun kalemi dün başkana iletti. Aziz Yıldırım, sarı lacivert kravatıyla dikkat çeken Devlet Bakanı Bağış’a “Siz de Başbakanımız gibi iyi bir Fenerbahçelisiniz” dedi. Erdoğan’ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a gönderdiği kalemin statta bulunan kulüp müzesinde muhafaza edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor