Başbakan'dan sonra başkanda yeşil sahada

HABER61.NET-AVUSTURYA'DAN BİLDİRİYOR - Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'e ev sahipliği yapacak Başakşehir Stadyumu’nun açılışı katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeşil sahaya inip 3 gol atmıştı. Benzer olay bu akşam Avusturya kamp

Başbakan'dan sonra başkanda yeşil sahada

HABER61.NET-AVUSTURYA'DAN BİLDİRİYOR - Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'e ev sahipliği yapacak Başakşehir Stadyumu’nun açılışı katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeşil sahaya inip 3 gol atmıştı. Benzer olay bu akşam Avusturya kampına giden ve açıklama yapan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi.

Yaptığı açıklamalar sonrası başkan Hacıosmanoğlu takımın Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve çocuklarıyla beraber yeşil sahaya indi. İlk önce Vahid Halilhodzic kaleci Uğurcan Çakır'a penaltı çekti, ardından İbrahim Hacıosmanoğlu. Uğurcan Çakır'a 2 şeker tane penaltı çeken hoca ve başkan arasında çekişmeli bir penaltı meydana geldi. 2-1 lik skor ile galip gelen isim ise Hacıosmanoğlu oldu.

fotograf-1.20140730221116.jpg

fotograf-2.20140730221146.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor