Başbakan'dan şike açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Başkanı Michel Platini ile yaptığı görüşme hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bazı sıkıntılar bu süreç içerisinde yaşandı. Onların da tabii aramızda bir değerlendirmesini yapmadık değil. Bunları da aramızda değerlendirdik

Başbakan'dan şike açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Başkanı Michel Platini ile yaptığı görüşme hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bazı sıkıntılar bu süreç içerisinde yaşandı. Onların da tabii aramızda bir değerlendirmesini yapmadık değil. Bunları da aramızda değerlendirdik"

 

Başbakan Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Erdoğan, "UEFA Başkanı Platini ile görüşmeniz oldu. Görüşmeyle ilgili gazetelerde birtakım iddialar yer aldı.

 

Bu konuda bizlerle paylaşmak istediğiniz ayrıntı var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Michel Platini’nin biliyorsunuz daha önce de bir ziyareti olmuştu bana. Bu ziyaretinde Türkiye’de kongreyi yapmayla ilgili böyle bir arzularının olduğunu, biz de bu konuda mutlu olacağımızı söylemiştik ve Türkiye’de kongre kararını aldılar.

 

Perşembe günü (yarın) İstanbul Kongre Merkezi’nde UEFA kongresini yapacak. Benden de orada hem katılmamı, bunun yanında bir konuşma yapmamı da arzu ettiler. Katılıp orada kısa konuşma da yapmayı düşünüyorum."

 

Erdoğan: TFF'ye Düşen Görev Var - Devamı sayfa 2'de

 

"Tabii bazı sıkıntılar bu süreç içerisinde yaşandı. Onların da tabii aramızda bir değerlendirmesini yapmadık değil.

 

Bunları da aramızda değerlendirdik. Ama bunlar tabii şahsen bana açıklaması düşen konular değil. Konuyla ilgili olan kurumlarımız var. Yargı sürecinde olan bir durum var.

 

Öbür taraftan Türkiye Futbol Federasyonu’nun üzerine düşen bir görev var. Bunun yanında tabii UEFA’nın kendisine de düşen görev var. Dolayısıyla onların görev alanları içerisinde bulunmak istemem.

 

Ama her şeyden önce ülkemizde yapacakları bu kongrenin kendileri ve Avrupa futbolu açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler