Başbakan'dan Fener methiyeleri!

Başbakan Erdoğan'ın koltuğuna oturan Umut Bayraktar İzmir'e kaptırılan EXPO'yu hatırlattı. Törene katılan çocuklardan birinin isteği üzerine koltuğunu başka bir çocuğa daha vremek zorunda kalan Başbakan Erdoğan ayakta kaldı. Çocuklardan birinin "En iyi fu

Başbakan'dan Fener methiyeleri!

Başbakan Erdoğan'ın koltuğuna oturan Umut Bayraktar İzmir'e kaptırılan EXPO'yu hatırlattı. Törene katılan çocuklardan birinin isteği üzerine koltuğunu başka bir çocuğa daha vremek zorunda kalan Başbakan Erdoğan ayakta kaldı. Çocuklardan birinin "En iyi futbolcu kim?" sorusuna da Erdoğan'ın yanıtı Alex oldu.

Başbakan Tayip Erdoğan 23 Nisan'da koltuğunu kısa bir süreliğine Umut Bayraktar isimli öğrenciye devretti. Çocuklarla ilgili kısa bir konuşma yapan Erdoğan ardından sözü çocuk Başbakan'a bıraktı. Koltuğa oturan Bayraktar'ın ilk sözü EXPO oldu. Bayraktar, "Oyunuzu İzmir'den yana kulandınız ama biz Ankara'yı destekliyorduk. Bakalım kararınızda değişiklik yapacak mısınız?" dedi.

Kısa bir konuşma yapan Bayraktar'a basın mensuplarının soru sorması için Başbakan Erdoğan "Misafiriniz olarak ben bu görevi yapayım" diyerek yardımcı oldu.

Bütün sorulara açık olduğunu söyleyen Bayraktar'a ilk soru seçimlerdeki hedefi oldu. Halka güvendiğini söyleyen Bayraktar, Desteklediklerini düşünüyorum. Bekleyelim görelim" dedi.

Bayraktar seçimi kazandığında 13 Haziran'da ilk işlerinin kız çocuklarının eğitimine ağırlık verecekleri bir proje olacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan soruların daha çok kendisine yöneltileceğini tahmin ederek minik Başbakana dönerek, "Başbakanın yanında bana soru sormak hadde tecavüz olmaz mı?" diye espri yaptı.

Bu arada törene katılan kız çocuklarından biri söz alarak "Koltuğunuza oturabilir miyim" diye sordu. "Buyur" diyen Başbakan Erdoğan kalkarak yerine kız öğrenciye verdi. Böyle olunca Başbakan Erdoğan ayakta kaldı.

Fenerbahçeli olduğu anlaşılan çocuklardan biri Başbakan Erdoğan'a "En iyi futbolcu kim?" diye sordu. Bazılarını bu gücendirmez mi diyerek yanıt vermek istemeyen Erdoğan, "Orta saha mı forvet mi hangisini soruyorsun" diye karşılık verdi. Çocuğun forvet demesi üzerine, "Forvette en çok golü kim attı?" diye sordu.

Küçük çocuk "Alex" yanıtını verince Başbakan Erdoğan da "O zaman Alex" diyerek destek attı.

Başbakan Erdoğan'a çocukların yönelttiği sorulardan biri de çılgın projeyle ilgili oldu. Çarşamba günü animasyonlarla İstanbul'da bu projeyi açıklayacağını söyleyen Erdoğan içerikle ilgili bilgi vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor