Başbakan'dan dövmeli futbolcuya uyarı

Başbakan Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan'ı tören yapılacak alanının girişinde çeşitli takımların altyapısındaki genç futbolcular karşıladı. Erdoğan, genç futbol

Başbakan'dan dövmeli futbolcuya uyarı
Başbakan Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Açılış Töreni'ne katıldı.
 
Erdoğan'ı tören yapılacak alanının girişinde çeşitli takımların altyapısındaki genç futbolcular karşıladı. Erdoğan, genç futbolcularla tokalaşırken 18 yaşındaki Galatasaraylı Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeleri görünce bir süre futbolcuya nasihat etti.
 
Bu dövmelerin cilt kanseri yapabileceğini belirten Erdoğan, "Bu dövmeler ne ya. Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun. Yabancılara aldanmayın. İleride Allah muhafaza cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir." dedi.
 
Erdoğan daha sonra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i yanına çağırarak genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeleri gösterdi. Erdoğan genç oyuncuya söylediklerini Terim'e de tekrar etti. Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor