Başbakan istedi TS'nin oteli değişti!

Trabzonspor, Legia ile deplasmanda oynayacağı maç için dün özel bir uçakla Polonya’ya gitti. Kafile, yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Varşova’ya vardı. Chopin Havalimanı’nda Türk futbolseverler kadar Polonyalılar da futbolculara büyük ilgi göster

Başbakan istedi TS'nin oteli değişti!

Trabzonspor, Legia ile deplasmanda oynayacağı maç için dün özel bir uçakla Polonya’ya gitti. Kafile, yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Varşova’ya vardı. Chopin Havalimanı’nda Türk futbolseverler kadar Polonyalılar da futbolculara büyük ilgi gösterdi. Malouda, Bosingwa, Onur ve Adrian’ın adeta çevresini sardılar. Ayrıca yerli ve yabancı birçok taraftar, yardımcı antrenör Hami Mandıralı’yla fotoğraf çektirip imza almak için birbiriyle yarıştı.

Otel son anda değişti

Bordo-Mavili kafile, Varşova’da kalacağı oteli önceden belirlemişti. Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Polonya’ya gitme kararı almasının ardından son anda değişiklik yapıldı. Erdoğan, takımın, kendisinin de kalacağı Hyatt Otel’e yerleşmesini rica edince yönetim gerekli değişikleri yaptı. Bu akşam Varşova’ya geçecek olan Başbakan Erdoğan’ın maçı, kendisi gibi dün Polonya’ya giden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’yla birlikte statta izlemesi bekleniyor. Başbakan, Hacıosmanoğlu’nun başkan seçildiği dönemde kulübü ziyaret etmiş ve kendisine Trabzonspor forması hediye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler