Başbakan Fenerbahçeye söz vermiş

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye olan tutumu ile gündeme gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu duruma bir yenisini daha ekledi. Başbakan Erdoğan'ın şike yapan Aziz Yıldırım'a yeniden yargılanma sözü verdiği iddia edildi.Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri

Başbakan Fenerbahçeye söz vermiş

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye olan tutumu ile gündeme gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu duruma bir yenisini daha ekledi. Başbakan Erdoğan'ın şike yapan Aziz Yıldırım'a yeniden yargılanma sözü verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sabiha Gökçen Havaalanın'da çok önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı bekleyen Uslu, FB TV'ye konuştu. İşte Uslu'nun açıklamaları;

"Sayın Başbakan'ın da söylediği gibi bir takım yanlışlar yapılmış vaziyette. Başkanımız için 1-2 senelik daha ceza söz konusu. Ama hala inanıyorum. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Yeniden yargılama yapılırsa müteşekkür kalırız. Umarız hükümetimiz bunu yapacaktır. Olmazsa da yapacak bir şey yok"

"ALLAH ÇARPAR, ÇARPACAK DA"

" Fenerbahçe, belediye ve devlet kurumlarının haricinde olimpiyata giden oyuncuların birçoğunu veriyor. 2000 küsür sporcusu var. Minik takımdan, A takıma kadar. Sadece futbol takımı değil. Son 15 senede yapılan tesisleri saymakla bitiremem. Yüzde 40 olan vergilerin 15'e inmesine ön ayak olan Aziz Yıldırım'dı. Bunu inkar eden varsa Allah çarpar. Şu anda da çarpılacağını düşünüyorum."

"BAŞBAKAN SÖZ VERDİ"

"Abuk subuk tapelerle ve saçma nedenlerle çeteye soktular. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız? Yapay adalete, paralel adalete inanmıyoruz. Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine geliyor. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor