Başbakan Erdoğan Akyazı için konuştu

Haber61’in Özel Haberi – Şükrü ÜÇÜNCÜ -  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ağrı’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti’nin Ağrı mitingine katılmak için şehre gelen Başbakan Erdoğan seçim çalışmalarına

Başbakan Erdoğan  Akyazı için konuştu

Haber61’in Özel Haberi – Şükrü ÜÇÜNCÜ -  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ağrı’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti’nin Ağrı mitingine katılmak için şehre gelen Başbakan Erdoğan seçim çalışmalarına destek vermek için Ağrı’ya giden Başkan Gümrükçüoğlu ile havalimanında ve seçim otobüsünde bir süre görüştü.

Başbakan Erdoğan gerek Yalova’da gerekse Ağrı’daki seçim çalışmalarına destek vermesinden ötürü  Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Başkan Gümrükçüoğlu özellikle Çömlekçi ve  Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri, Akyazı projesi konusunda bilgi verirken doğalgaz çalışmalarının bu yıl geçen yıldan daha hızlı gitmesini arzu ettiklerini kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ise “Trabzon’a biz her zaman destek verdik, Trabzon’da  her zaman partimize ve hükümetimize sahip çıktı. Bu desteği bundan sonra da sürdüreceğiz. Kentsel dönüşüm projeleri dışında Akyazı projesi, ulaşım projelerini hep birlikte hızla yapmaya devam edeceğiz. Çünkü Trabzon hizmetin en iyisine layık bir kenttir. Trabzon isteyecek biz yerine getireceğiz” dediği kaydedildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor