Başarıya aç futbolcularla hedefe ulaşacağız

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Orduspor, isimsiz futbolcularla ve başarıya aç oyuncularla hedefe ulaşmak istiyor" dedi.Karaağaç, basına yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi titiz bir şekilde transfer çalışmalarını

Başarıya aç futbolcularla hedefe ulaşacağız

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Orduspor, isimsiz futbolcularla ve başarıya aç oyuncularla hedefe ulaşmak istiyor" dedi.

Karaağaç, basına yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi titiz bir şekilde transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Transfer komitesinin başındaki yönetici Tahsin Türkmen'in bu anlamda çok hassas bir yol izlediğini ifade eden Karaağaç, "Bu konuda geçen yıl kısmen de olsa başarılı olduk. Spor Toto Süper Lig'i kıl payı kaçırdık. Bu da bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.

Yeni sezon öncesi Orduspor'a kamuoyunda ismi çok duyulmayan ve başarıya aç oyuncuları kazandırdıklarına işaret eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Orduspor, isimsiz futbolcularla ve başarıya aç oyuncularla hedefe ulaşmak istiyor. Kulübümüzün bu projesi de tuttu. Takımımız aynen bu şekilde giderse başarı eninde sonunda gelecektir. Hedefimiz alt liglerden futbolcu alıp daha sonra bu futbolcuları birkaç yıl içerisinde büyük takımlara satarak kazanç elde edebilmek. Bu uygulamayı Süper Lig'deki bazı kulüpler yapıyor. O kulüpleri de örnek almak gerekiyor. Yetenekli genç oyuncular Orduspor'a geliyor. Bundan sonra da transfer politikamız aynen böyle sürecek. Bize bu konuda yapılacak eleştirilere de saygılıyız."

Karaağaç, Ordusporlu olup geçen sezon başka takımlara kiralık olarak verdikleri bazı genç oyuncuları bu sezon takıma kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler