Başarılı Golcü Ameliyat Oldu

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Ousman Jallow ameliyat oldu. Ligin 13. haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Çaykur Rizespor'un Gambiyalı forveti futbolcu Ousman Jallow ameliyat oldu. Doktor Sarpe

Başarılı Golcü Ameliyat Oldu

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Ousman Jallow ameliyat oldu. 

Ligin 13. haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Çaykur Rizespor'un Gambiyalı forveti futbolcu Ousman Jallow ameliyat oldu. Doktor Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edilen Gambiyalı futbolcu Jallow'a sağ diz artroskopik ön çapraz bağ rekonstruksiyonu uygulandığı açıklandı.
 
Lig'in 2. yarısına yeni bir yapılanma ile girmeyi planlayan Yeşil Mavililer'de sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ousman Jallow'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi. 
 
Yabancı kontenjanını açmak için Ousman Jallow'un sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarının ödenerek sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yerine yabancı bir futbolcu transfer edilmesi düşünülüyor. 
 
Başarılı forvet geçen sezon 16 gol atarken, bu yılın ilk 10 haftasında ise 5 gol atma başarısı göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor