Başakşehir Kayserispor'u yendi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir evinde konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 yendi   Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip 19. dakikada Doka ve 26. dakikada da Mehmet Batdal'la gole çok yaklaştı ancak Kayserispor kalecisi Ali Ahamad

Başakşehir Kayserispor'u yendi
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir evinde konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 yendi
 
Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip 19. dakikada Doka ve 26. dakikada da Mehmet Batdal'la gole çok yaklaştı ancak Kayserispor kalecisi Ali Ahamadu kalesinde devleşti ve Başakşehir hücumcularına gol izni vermedi. Kayserispor'da Ömer Bayram ve William ile rakip kalede etkili oldu ancak sonuca gidemedi ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına Başakşehir golle başladı ve 50. dakikada Bekir İrtegün ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra Başakşehir farkı arttıracak gol fırsatlarından yararlanamadı. Kalan dakiakalarda başka gol sesi çıkmadı ve Başakşehir 4 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
Avrupa yolunda önemli bir 3 puan alan Medipol Başakşehir 39 puanla 3. sıraya yükseldi. Kayserispor ise 23 puanla 15. sırada kendisine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler