Başakşehir fark attı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir evinde konuk ettiği Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 yendi ve Avrupa Kupalarına katılma yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın penaltıdan attığı golle Mersin k

Başakşehir fark attı!
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir evinde konuk ettiği Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 yendi ve Avrupa Kupalarına katılma yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın penaltıdan attığı golle Mersin karşısında 1-0 öne geçti. Mossoro, sol çaprazdan ceza sahası içerisine girer girmez, Sadiku'nun müdahalesi ile yerde kaldı.Hakem Barış Şimşek, Başakşehir lehine penaltı kararı verdi. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Edin Visca ve kaleci Muammer Yıldırım'ın solundan topu ağlarla buluşturdu.
 
Bu golden 6 dakika sonra Mersin İdmanyurdu Sinan Kaloğlu ile çok öenmli bir gol fırsatından yararlanamadı. Sinan Kaloğlu sağ kanattan ceza sahasının içine yapılan ortada kale çizgisinin hemen önünde topa dokunamadı ve Mersin beraberlik şansını tepmiş oldu. 19 dakikada kontra atakta Başakşehir savunmasını hazırlıksız yakalayan Mersin'de Eren Tozlu ve Sinan Kaloğlu anlaşamayınca ev sahibi ekipte Bekir İrtegün araya girdi ve topu uzaklaştırdı. 
 
Başakşehir 31. dakikada Mossoro'nun ceza sahasının dışından attığı klas bir golle Mersin karşısında 2-0 öne geçti. Cikalleshi'nin topuk pası ile topla buluşan Mossoro, ceza sahası yayı içerisinden yaptığı mükemmel vuruşla topu kaleci Muammer Yıldırım'ın solundan ağlarla buluşturdu.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve Başakşehir soyunma odasına 2-0'lık üstünlük ile gitti.
 
2. yarıya golle başlayan ev sahibi ekip Hakan Özmert ceza sahasının dışından attığı golle farkı 3'e çıkardı. Vederson'un uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayının hemen dışında buluşan Hakan Özmert sol ayağı ile çektiği mükemmel şut kaleci Muammer Yıldırım'ın sağından ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda bşka gol sesi çıkmadı ve Medipol Başakşehir sahadan 3 puanla ayrılırken puanını da 44 yaparak 4. sıradaki yerini korudu. 

Merisn İdmanyurdu ise 21 puanla son sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor