Başakşehir Akhisar'ı geçti

Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Barış Şimşek'in düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taa

Başakşehir Akhisar'ı geçti
Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Barış Şimşek'in düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taaf 2-0'lık skor ile İstanbul Başakşehir oldu.
 
Konuk takıma galibiyeti getiren golleri 54. dakikada penaltıdan Semih Şentürk ve 77. dakikada kendi kalesine Merter Yüce kaydederken, ev sahibi Akhisar Belediyespor ise müsabaka boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.
 
Alınan bu sonucun ardından İstanbul Başakşehir, puanını 38'e yükseltirken; Akhisar Belediyespor ise 25 puanda kaldı.
 
Ligde önümüzdeki hafta İstanbul Başakşehir, sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak. Akhisar Belediyespor ise deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor