Barrios'un menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonspor ile anılan Lucas Barrios'un menajeri Ronald Baroni, şu ana kadar kendisiyle Türkiye'den hiç bir takımın bağlantıya geçmediğini açıkladı."BARRIOS BAĞLARINI KOPARDI"Radyospor'a konuşan FIFA Menajeri Baroni, "Şu anda Madrid'teyim. Buraya yeni gel

Barrios'un menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonspor ile anılan Lucas Barrios'un menajeri Ronald Baroni, şu ana kadar kendisiyle Türkiye'den hiç bir takımın bağlantıya geçmediğini açıkladı.

"BARRIOS BAĞLARINI KOPARDI"
Radyospor'a konuşan FIFA Menajeri Baroni, "Şu anda Madrid'teyim. Buraya yeni geldim. Lucas Baroni, Çin Kulübü'yle tüm bağlarını kopardı. Şu anda serbest bir futbolcu. Madrid'te avukatımız Jose Fouto, Türkiye'den bahsetti. Bir gelişme olursa Marco Kırdemir, Türkiye'de bizi temsil edecek. Ama şu ana kadar Türkiye'den hiçbir kulüp benimle temasa geçmiş değil. Lucas Barrios'un tek yetkili menajeri benim" dedi.  
 
"OLASI TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ"
Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Barrios'la ilgilenip ilgilenmediği sorusu üzerine Ronald Baroni, "Bazı kulüplerin ilgilendiğini biliyorum. Ama bitme aşamasına gelen bir şey yok. Henüz benimle temas kurulmadı ki nasıl bu transfer bitsin. Türkiye'de bulunan Marco Kırdemir'le konuştuk. İlgilenen kulüplerle toplantı yapacak. Eğer teklifler ciddi ise biz de avukat Fouto'yla birlikte Türkiye'ye geleceğiz, bizzat görüşmeleri yöneteceğiz" şeklinde konuştu.  
 
"BARRIOS, TÜRKİYE HAKKINDA ÇOK ŞEY BİLİYOR"
Paraguaylı golcünün serbet bir oyuncu olması nedeniyle Türkiye ve Avrupa'nın değişik bölgelerinden ilgilenen takımların olmasının normal olduğunu dile getiren Baroni, "Gerçek şu ki şu anda hiçbir Türk kulübüyle müzakere başlatmadık. Tabii ki Türk kulüplerinin Barrios'la ilgilenmesi bizi memnun eder. Neden olmasın konuşmak gerekir. Biz tekliflere açığız. Türk futbolunun başarılı olduğunu düşünüyorum. Oyuncumun Türkiye'de önemli bir transfer opsiyonu olarak düşünülmesi bizim için memnun edici. Elbette, olası bir transfer görüşmesinde yer almaktan mutluluk duyarız. Barrios Türk futbolu hakkında yeterince bilgi sahibi. Yüksek bir futbol kalitesi olduğunu düşünüyor. Biliyorsunuz Çin'den önce Almanya'da Bundesliga'da oynadı ve başarılı oldu. Şimdi yeniden Avrupa'da olmak istiyor. Bu yeni başlangıç için Türkiye uygun bir ülke olabilir. Türkiye'de olmaktan mutlu duyacaktır. Türkiye'den kulüplere saygı duyuyor. Ben de buradan gelebilecek teklifleri değerlendirmek gerektiğine inanıyorum" dedi.
 
"İKİ ALMAN VE İSPANYOL TAKIMI'YLA GÖRÜŞME HALİNDEYİZ"
Lucas Barrios'un pek çok Avrupa kulübünün ilgi alanında olduğunu belirten Baroni, "Madrid'teyim ve belli bir takım temaslarımız oluyor. İlgilenen iki İspanyol kulüp var. Almanya'dan iki güçlü takım Lucas'ı transfer etmek istiyor. İsimlerini söyleyemem. Görüşmelerin gizliliği açısından isim vermem doğru olmaz. Fakat Lucas, Türk kulüplerinin gelişmekte olduğunu, Avrupa'daki yarışmaların bir parçası olduğunu biliyor. Bir transfer görüşmesi olabilir. Türkiye pek çok özelliğiyle bizim için önemli bir seçenek" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler